header-mobilweb2

Today we met up with Archie, Valter and their owners for a nice walk.
The guys plays so good with each other ❤
Se all the photos from our day here...

Läs hela inlägget »

Söndagen innan nyår mötte vi upp med Akela & Cirrus och deras familjer. Vi fick en lång skön prommenad med snö och helt lagom kallt ute. 
Se alla bilder från vår prommenad här...

Cornelia jobbade hårt för att få en gruppbild.
Cornelia jobbade hårt för att få en gruppbild.
Läs hela inlägget »

Det var hög tid att gå bort lite julmat. Så vi åkte hem till Cirrus för långprommenad och bus.
Brorsan Shiro och matte Malin var självklart med. 
Sjukt mysigt att vi äntligen har en vit jul!
Se alla bilder här..

Läs hela inlägget »

Emma, Linn, Marianne och jag drog på utlandsturné med juniorerna och deras mamma i helgen. I Helsinfors var det en tvådagars vinnaruställning som vi inte ville missa. Så vi tog båten över till Åbo och bilade sen den korta vägen ner till Helsingfors. 
Aslan, Asca och Okra fick med sig sin nya kompis Vicci och det var första gången för alla 4 att åka båt så här långt. Men de klarade av både båtliv och hyttliv helst strålande! Ingen rymde till buffén eller dansgolvet 

Utställningen var en riktig prövning, trångt, mycket hundar, folk och långa dagar. Men hundarna klarade det hela aldelses fantastiskt bra! Dom var till och med mer taggade dag två!
Bäst gick det för Aslan och Asca som fick varsin 4e placering i sina klasser och Asca även med ett CK.

Se mera bilder i galleriet.

Läs hela inlägget »

Lördagen den 8e december, 3 dagar efter att våra små valpar fyllt 9 månader och officielt blivit juniorer hölls Sveriges (och nordens) största utställning, Stockholm Hundmässa 2018. Och i år var det även Svensk Vinnareutställning på mässan. 
Våra juniorer gjorde en helt makalös debut! Att kliva in på mässan med allt vad det innebär med trängsel av mycket folk och hundar, hala blanka gold, höga speakers och nervösa människor. Bara det är stort. Men att sen gå och klara av utställningen så himla fint som dom gjorde. Man kan inte bli annat än sjukt stolt över de små liven ❤

Först ut var Aslan som showade till sig en makalös 2a placering med excellent utav 9startande i juniorklass. Endast slagen av årets mest vinstrika Ridgeback, Goliat!

Aslan - Vintridge Awaited Aslan
Aslan - Vintridge Awaited Aslan
Sen var det tjejernas tur. Först ut Okra som charmade till sig ett excellent av domaren som gav henne fantastiska lovord. "Hon kommer bli en fantastisk utställningshund när hon vuxit på sig, du har tränat henne fantastiskt bra och hon älskar verkligen detta" sa domaren William P Shelton, US.
Och det hade han verkligen rätt i! Hon spexade för fullt, sprang fantastiskt och klarade hanteringen galant. Vad mer kan man önska sig ❤
Okra - Vintridge Awaited An Okra
Okra - Vintridge Awaited An Okra

Sen var det Ascas tur att göra entré! Och där kan vi verkligen prata om charm och spex! Asca fick fantastiskt fin kritik av domaren som älskade henne så pass mycket att hon gick och vann hela juniorklassenmed excellent och ck utav 12st tikar!
Därmed fick hon den fina titeln SVENSK JUNIORVINNARE 2018, så nu vill hon gärna bli tilltalad:
"SE JV-18 Vintridge Awaited Asca" och en röd matta skulle heller inte sitta fel hemmavid  ❤️

Asca - Vintridge Awaited Asca
Asca - Vintridge Awaited Asca

Sist ut var Vintra. I en helt galet stor championklass på 23 tikar fick hon ett fint excellent av domaren men sen oplacerad i klassen.

Vintra - Frau Vintra Rocks Ajumpaa Nishamba
Vintra - Frau Vintra Rocks Ajumpaa Nishamba
Aslan & Okra
Aslan & Okra

Summa sumarum, oerhört tacksam över valparna och deras fantastiska ägare ❤️

Läs hela inlägget »

Senaste nyheter

Arkiv

Länkar