header-mobilweb2

Världens finaste Akela och Ture var på besök härom dagen. Det är så himla underbart att se sina valpar. Akela blev helt tokig, som hon alltid blir när vi ses. Det spelar ingen roll hur lång tid det går emellan gångerna. 

Se fler bilder i deras album:
Akela & Ture

Läs hela inlägget »

WOW Nu har Emma och Aslan varit och tävlat Nosework igen. Och idag slog de till med 3e diplomet i TSM, NW1. Inte nog med det! Aslan vann inomhussöket och Emma stilade till sig 2st SSE vilket betyder att de är Speciellt Samspelta Ekipage. 

Så i framtiden så lyssnar Aslan till följande namn: NW1 Vintridge Awaited Aslan och han kommer nog bara att få i sig oxfilé till middag. 

Stort grattis Aslan & Emma!

Läs hela inlägget »

WOW!!! Dubbla starter för Benji och Carina i Rallylydnad i helgen resulterade i 2st godkända rundor! Så jäkla bra jobbat.. Att ta sig ut på en tävlingsplan, hålla ihop och komma ihåg allt. Det är verkligen inte lätt! Jag är så imponerad och stolt över er båda! 
I och med detta har Benji fått ett nytt fint tillägg till sitt namn och titulerar sig numera som
RLD N Vintridge Benji Brownie
Stort grattis!!!

Läs hela inlägget »

Benji har varit på Rallylydnadstävling i helgen. Dubbla starter. Ena rundan blev det några fel för mycket men andra rundan satt som en smäck och de fick med sig en godkännd runda för uppflyttning.
Riktigt bra jobbat att orka med 2st starter på samma dag. Jag är så jäkla imponerad av er som kommit ut på tävlingsbanan. Heja er och stort grattis till dagens fina rundor!

Läs hela inlägget »

Nu har Liva ett godkännt doftprov i Eukalyptus NW1 och Okra har ett i Lagerblad NW2.
Så nu får vi börja leta tävlingar :)

Läs hela inlägget »

Arkiv

Länkar

Senaste nyheter